Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Kasım 2012, 23:30   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Diyet Sebzeli Tavuk Haşlaması




Malzemeler
10 adet arpacık soğanı (100 gr)
2 adet Patates
3 adet Havuç
1 adet Kereviz
100 gr İç Bezelye
½ kahve fincanı Pirinç
10 sap Maydanoz
Yeterince Su
Tuz, Karabiber, Kekik
Yapılışı Bir tencereye tavuk, tuz ve tavuğun üstüne çıkacak kadar su konur. Pişirme sırasında oluşan köpükler delikli bir kepçe ile alınır. 1 saat kadar bu şekilde pişirilir.

1 saat pişirdikten sonra soyulmuş 10 adet arpacık soğanı, küçük parçalar halinde kesilmiş patates, kereviz, bezelye ve havuçlar ile pirinç katılarak 30 dakika daha pişirin.

Pişince, tavuk çıkarılarak parçalara bölünür ve çukur bir servis tabağına alınır. Üstüne tenceredeki su ve sebzeler dökülür. En üste ince kıyılmış maydanoz eklenir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet