Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler : 1/4 Kangal Sucuk
3 Adet Mantar
Sıvı Yağ
2 Yemek Kaşığı Rende Kaşar
Tuz
Karabiber
Kekik Hazırlanışı : Sucuğunuzu soyduktan sonra halkalar halinde dilimleyin. Daha sonra her halkayı 2 yarım daire şeklinde bölün. Sucuklarınızı güvecinizin tabanına yerleştirerek üzerine biraz sıvı yağ gezdirin. Mantarları ince dilimledikten sonra sucukların üzerine yayın. Kekik serpin. Üzerine rende kaşarınızı yayın. En üstüne de 2 adet yumurtanızı (dilerseniz sarısını da dağıtarak) kırın. Tuzunuzu serpin.180-200 Derecelik fırında yumurtanın beyazı tam katılaşıncaya kadar pişirin. Çıkınca üzerine karabiber serpin.