Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler:
Yarım kilo hamsi (kılçıkları ayıklanmış ve yıkanmış)
2 su bardağı mısır unu
300 gram pazı (ince doğranmış)
2 adet kuru soğan (ince doğranmış)
Yarım su bardağı ince kıyılmış maydanoz
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yarım çay bardağı su
Tuz
Hazırlanışı:
Pazı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
soğan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
maydanoz ve hamsileri ince ince doğruyoruz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Pazı ve soğanlarımızı tuz ilave ederek cam bir kasede yoğuruyoruz.Hamsi hariç bütün malzemeleri ekleyip yoğurmaya devam ediyoruz.
Son olarak hamsileri ilave ediyoruz ve parçalamadan tekrar bir iki kez daha yoğuruyoruz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Elde ettiğimiz hamuru
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yağladığımız cam fırın kabımıza elimizle bastırarak yerleştiriyoruz.
Fırına koymadan önce keserek dilimlere ayırıyoruz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
180 derecede önceden ısıttığımız fırında kızarana kadar yaklaşık 40-50 dakika kontrol ederek pişiriyoruz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
20 dakika soğuttuktan sonra servis tabağına alıyoruz. Hamsili ekmeğinizi salatalık yada yeşil salata ile birlikte servis yapabilirsiniz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.