| Cevap: İçinden geçeni söyle..
Biraz yorgunum, biraz alkollü, biraz bensiz, çok miktar da sensizim...
Ben, beklemenin bu kadar can yakıcı bir unsur olduğunu bilmezdim Seni beklemeye başlamadan önce. Sanki bir asır yaşamış gibiyim. Hani ‘nasıl? ’ Diye soracak olursan. Şu kadarını söyleyeyim; İşkence gibiydi, beklemek.. Yaşlandım, çok yaşlandım. Saçlarımın belirli bölümlerinde beyazlar görüyorum. Yüzümde senden hatıra çizgiler. Gözlerim de yaşlandı. Ama olsun. Yaşayabileceğimiz ikinci bir ömür varsa, bir ihtimal daha var demektir...
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:17 -->-> Daha önceki mesaj 10:16 -- Şansa ihtiyacın kalmadığında ayağına gelen şans, şanssızlıktır. Ne yazık ki acı tecrübelerle öğrenir bunu insan. Yine de hayatı suçlamamak gerekir, çünkü çirkin hayat yoktur, o hayatı çirkinleştiren insanlar vardır.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:19 -->-> Daha önceki mesaj 10:17 -- Ayrılıkta vardı aşkın içinde. Her şey gibi… Çok seven de az seven de bir gün giderdi… Herkes gibi.
Hayat bana bir şey daha öğretti; aşk her şeydir ama her şey aşk değildir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:20 -->-> Daha önceki mesaj 10:19 -- Âşık olmakla sevmeyi bilmek aynı şey değildir. Bazen, seviyorum demek bir ömre yetmez, bazen de bir ömür sevmeye… |