Cevap: Aşkta yaş farkı konusunda ne düşünüyorsunuz?
duyguların samimiyeti söz konusu olduğunda aşka dair diğer kıstaslar gibi gereksiz kalır yaş farkı da. erkeğin veya bayanın büyüklüğü hiç önem taşımaz ve arz etmez her iki taraf içinde aşkta yaş farkı olmaz amma velakin ilişkide yaş farkı vardır. bunun ayrımı iyi yapmalı.
aşk hesaplamalarla yaşanan bir şey olmadığı için,(bir formülü varsa da ben bilmiyorum) şu kadar yaş farkı makuldur, şu kadar yaş farkı uygun değildir demek mümkün değildir, ancak
35 yaşındaki bir insanla 20 yaşındaki bir insanın ilişkiden beklentileri her zaman aynı olabilir mi? veyahut kızı yaşındaki bir bayanla, babası yaşındaki bir adamla birlikte olmanın mantıklı bir açıklaması olacağıda mechuldur, para, zevk veya çıkar ilişkileri dışında.
tölere edilebilir yaş aralığı maksimum +veya- 10' dur. kime göre? neye göre? bana göre.. hüsranlara meydan vermenin gereği yok..
aşk, farkı fark ettirmeyecek yoğunlukta ise alkış demekten başka birşey gelmez elimizden.
ne yapalım yani, biryerde okumuştum,her basamak dört saniye hayat uzatıyormuş. asansöre binerek intihar mı etseydik ? : ) |