ilk mesajı okuduğumda yine dosyaları görememe sorunudur dedim.attığınız kodda sadece ayar kısmına bakıp /scripts/test diye dizinleri ayarlı görünce büyük ihtimal dizin sorunudur dedim.koda bakmaya gerek görmedim..
siz tcl versionuyla alakalı dediler vs.. yazınca şimdi bakmak için aşağı indirdim ki...
daha kodun en başında bu kod için gereksinimleri sıralamış.daha aşağıya koda bakmaya gerek yok.tcl'den "anlayan" olmak değil Tarih'ten "anlayan" olmak yeterli bu kodun niye çalışmadığını görmek için..
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
if {[info tclversion]<8.2} {
putlog "\002[file tail [info script]]\002 failed to load: in order to use this script, eggdrop needs to be compiled to use tcl 8.2 or higher (recommended: latest stable version)."
return
}
if {$tgtimeanswer==1&&[info tclversion]<8.3} {
putlog "\002[file tail [info script]]\002 warning: timing of answers has been automatically disabled. this feature requires tcl 8.3 or higher."
set tgtimeanswer 0
}
if {![info exists alltools_loaded]||$allt_version<205} {
putlog "\002[file tail [info script]]\002 failed to load: please load alltools.tcl v1.14 or higher (available with eggdrop 1.6.13 or higher) before attempting to load this script."
return
bu kod en iyi ihtimalle en az 10 yaşında...büyük olasılıkla daha eski.ama en az 10 yılı temiz var.zamanında commodore 64'ümde commodore 69'umda vardı..zamanı gelirde değerlenir arayanları meraklıları olur diye düşünemedik-aklımıza gelmedi.hurdadır dedik attık.şimdi saklasak e-bay'de yüzlerce dolara okutabilirdim.
bu kodda o hesap..az daha saklayabilirseniz e-bay'de açık arttırmaya rahatlıkla konabilecek kıvama gelecektir.
illa bu kodu çalıştırmak istiyorum diyorsanız tcl8.3 serisinden belki 8.4 başlarına kadar çıkabilirsiniz ama asla 8.5 olmaz. ve eggdrop olarakda 6.14 6.15 gibi bi model işinizi görür ama 6.16 yukarsında bu kodun hiç şansı olmaz...bunları
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayfanın alt taraflarında old versions listesinde ,buda tcl için.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sizdeki eski 6.19 bunun için fazlasıyla modern teknoloji kalıyor.