Frambuazlı cheesecake kupları
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Frambuazlı cheesecake kupları malzemeleri- 1 paket pötibör ya da yulaflı bisküvi
- 30 gr tereyağı (eritilmiş)
- 1 yemek kaşığı pudra şeker
- 2 paket orman meyveli krem şanti
- Frambuazlı cheesecake kupları: Bisküvileri mutfak robotunda çekerek ufalayın. Tereyağını ekleyip karıştırın ve yağlı kağıt serili tepsiye aktarın. 200 dereceye ayarlanmış fırında ara ara karıştırarak rengi koyulaşıncaya kadar pişirin. Soğumaya bırakın. Krem şantiyi soğuk süt ile katılaşıncaya kadar çırpın. Frambuazın yarısını mutfak robotunda püre haline getirin. Labne peyniri ve pudra şeker ilave edip karıştırın ve bunu krem şantiye ekleyin. Toz haline getirdiğiniz bisküvinin yarısını kuplara paylaştırın. üzerine peynirli karışımı ilave edin. En az 3 saat buzdolabında beklettikten sonra birer kaşık çırpılmış krema ekleyip frambuaz, kalan toz bisküvi ve nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.
Frambuazlı cheesecake kupları artık hazır, afiyet olsun. |