Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Sevgililer Gününde, Sevgi Sözleri.. Sevgi Mesajları + Sevgiliye Mesajlar..
Sevgililer Gününde, Sevgi Sözleri... Sevgi Mesajları + Sevgiliye Mesajlar... - Sen uzaktasın ama yanımdasın yanımda olduğun yer kalbimin atışındasın her atış seni sevdiğimi ispatlar çünkü her atış sensin kalbimdesin o kalb yanımda olmasa yaşayamam çünkü içinde sen varsın
- Hayatın pembeliklerinden uzak diyarları görüyorum mutsuzluklar içinde mutluyum çünkü beni hayata bağlayan kişiyi yani seni düşünüyorum
- Bir can iki sayılamaz bizi kimse ayıramaz sevda dersen sevda bizde yürek dersen yürek bizde beraberiz son nefeste bir can iki sayılmaz bizi kimse ayıramaz
- Aşığım sana doyamıyorum Ne de güzelsin bakamıyorum seni sevmeye kıyamıyorum bu ne büyük aşk Allah'ım anlamıyorum...
- Dünyadaki en güzel şeyi sana vermek istedim ama seni sana veremedimki.
- Birgün beni unutmayı denersen öyle biriyle unutki sana savuracağım kusşunların önüne geçecek kadar cesaretli o gün seninle ölecek kadar seni seviyor olsun
- Sorarlarsa bir gün benide sana Anlatırken sakın sakın ağlama Sıgmadı de aşkı bu dünya ya Deki benim için deli olurdu resmime bakıpda ağlar dururdu Sonunda çareyi gitmekde buldu Yalnızın biriydi göç etti dersin...
- Dünyayı verseler seni unutamam ki öyle alıştım sana sensiz uyuyamam ki ben doğdum doğalı senin sarhoşunum bunları kimseye anlatamam ki
- Yıkılıp kalmışsın bir aşk yüzünden yaşlar misali akar gözünden seni unutanı sil at gönlünden yoksa benım gibi yanarsın arkadaş bende senin gibi yıllarca sevdim vefasız birine gönlümü verdim bırakıpta gitmeyi ondan öğrendim unut seni unutanı sevme arkadaş
- Nezaman düşlere dalsam aklımda hep sen uyumaya başlasam aklımda hep sen birtürlü bilemiyorum bildiğim tek şey var seni sevgilerin en güzeliyle seviyorum
- Giderim buralardan sormayın beni yardan sevdanın şakağından vurur giderim ağlamasın arkamdan yalnızlık benim sevdam çeker giderim
- hasretinden ölsem kapını çalan olmazdım bir damla yaş olsam gözünden dolar akmazdım adın sevgi olsa kalbimden söker atardım
- Bir yolcu bekliyorum birgün gelecek bir kader çiziyorum herzaman gülecek bir hayal kuruyorum hiç bitmeyecek ve bir kalp taşıyorum senden başkasını sevmeyecek
- Sevgini Taşımak Değil Hasretini Çekmek Zor Gülmeyi Unutmak Değil Ağlamaya Alışmak Zor Yaşamak ya da Ölmek Değil Özleyipte Görmemek zor....
- Hoyrat esen, rüzgarlarda süzülen, Yaprakların Birbirlerini okşadığı gibi Kalbimin Derinliklerinide Sen Okşuyorsun Bi tanem...
- Aşk'ı Sevene değil; Sevipte ayrılana sor. Benim aşkımı ona değil gelde bana sor.
- İki gözüm seneler geçiyor gönül ektiğini biçiyor bir selam lutfet bu ne çok hasret gel kavuşalım artık...seni çok seviyorum bitenem askerim...
- Yalnızlık; Ne Okyanusun ortasında tek başına kalmak,nede çölde tek başına olmaktır. Yalnızlık bu koca şehirde bu insan kalabalığında seni arayıp bulamamaktır.
- Bak ağlıyorum kaderime. Yeniden yazamam günahım ne. Düşüyor çığ gibi üstüme yaralı kırgın ümitlerim. Can özüm söyle adaletin ne veremem seni kimselere olmuyor gülüşünü görmeden son dileğim koynunda öleyim.
- Unuttuklarını anımsa, Kaybettiysen ara, Özlediysen git bul, Kırdıysan af dile, Kırıldıysan affet. Çünkü hayat çok kısa...
- Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz
- Gözlerin aklıma geldi yıldızlarla avundum, sözlerin aklıma geldi şiirlerine sarıldım, sensizlik aklıma geldi yapayalnız kaldım yerine hiçbirşeyi koyamadım...
- Ölüm sana değil bana günah aşk sana değil bana yasak sevmek benim için değil senin için ve ben hiç aşık olamam sana inat
- Dünya da iki çeşit gül olsun biri kırmızı diğeri beyaz sen beni unutursan kırmızı güller solsun ben seni unutursam beyaz güller kefenim olsun
- Islaktı sokaklar, karanlıktı, kış ömrümüz gibiydi sonra bahar gelirdi ansızın.Baharda savrulurduk, yaz gelince karanlıktan içimiz üşürdü.Kışın birbirimize sokulur ısınırdık birbirimize yaralarımızı gösterirdik.Acılarımız gibi kesik konuşurduk,kesik kesik ağlardık çünkü biz herşeyi kesik kesik yaşardık...
- Bu sevda değil bir büyük azap. Bezdim canımdan huzur bana uzak. Çektim,çektim acıları topladım koydum bavuluma. Bu deli isyankar başımı sana eğdim kul oldu yoluna.
- Sensizlikte bir gülüş ölmekten müşkülmüş gülüm
- Hiç kimsenin adını bilmediği bir duygudur yüreğimde sana karşı beslediklerim, bu duygu seni tanımakla başladı ve sonsuza dek sürecek bitanem..
- En büyük dostluklar büyük okyanuslardaki dev dalgaların altındadır. Bir gün ıssız bir adanın bir parçasına çarpıpta milyonlarca parçaya ayrılmış olsa dahi birleşmeye mahkumdur.
- Bu gece dudaklarımdan dökülen her kelimede sen varsın, ve yine sen varsın yarım kalan sevdamın eksik taraflarında...SENİ ÇOK SEVİYORUM...
- Kandırma boş yere kendi kendini biz ayrıldığımızda sen benim arkamdan üç gün ağlarsın
- Tanıdığım insanlar gökteki yıldızlar gibiydi ben seni güneşim seçtim ve bir tek güneş için binlerce yıldızdan vazgeçtim
- Unutmak zor anlatmak imkansız sen unuttukca özlenen anlattıkca bitmeyensin sen vazgeçilmezim sen herşeyimsin bi tanem
- Olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan şaşırır kalırdın aşkı tanısan beklemez gelirdim yerinde olsam geliver yanıma güldür yüzümü
- Düşünmek bazen yanında olmaktan daha fazla zevk verir insana. Düşünürsün, Özlersin, Değer biçersin kısacası seviyorum dersin.
- Sen Gökyüzünün aya olan aşkını duydun mu hiç? Geceleri Milyonlarca Yıldızı birtek onun için serermiş. Ay gibi sevil ve milyonlar içinde bile tek geçil.
- Güneşi seviyorum diyorsun, Güneş açınca gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun, Yağınca şemsiyeni acıyorsun. Korkuyorum Birtanem çünkü; beni de Sevdiğini Söylüyorsun...
- Umudun içinde yaşayıp giden anıların altında ezik büzük bir mor menekşe. Sevginin bulutunda yaşanılıpta gidilen yolun en ağır damgasıdır ayrılık.
- Dün gece yıldızlara baktım onlarda belki seni görürüm diye Ama onların bile senin kadar parlak ve güzel olmadığını anladım
- Ne haz var senden ayrı, ne bir tat senden öte,bir an yüzünü görmek değer bin zahmete,vereceğin acı gönülden kabülümdür, sendeki cehennemi değişmem bin cennete....
- Beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben lazım birde beni anlayan güneşin doğduğu gerçek battığı da aşkımın olduğu gerçek kalbimin attığı da ne çıkar bütün gerçekleri saymışım tek tek ama seni sevdiğim en büyük gerçek
- Buz gibi mezar taşları bile senden daha yakın bana! Onlar hiç değilse senin gibi aldatmıyorlar seviyorum deyip kandırmıyorlar.Ama olsun sende anlayacaksın sende yanacaksın ama geç kalmış olacaksın. Beyaz bir mermerde adımı bulacaksın!!!
- Bilseydim sana ben delice bağlanmazdım.. bilseydim ömrümü yoluna harcamazdım.. bilseydim hasretten her gece ağlamazdım bilseydim birtanem bilseydim
- Günler Duygusuz, Bilmezki Sevgiyi, Anlamazki Bizleri, Tıpkı yüreksiz Taşlar gibi.
- Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor sensizlik ölüm kadar acı sen nefes kadar önemli canım kadar değerlisin...
- Yüreğin öyle güzel ki,onu inciltmelerine izin verme Ne sıcaklığını yitir, nede dostluğunu Tek korkun unutulmak olsun Senin gibilerini unutanlara YAZIKLAR OLSUN...
- Seni geceye sordum yıldızları ve ayı, gündüze sordum güneşi, bulutlara sordum yağmuru ve kalbime sordum seni sundu.
- Sevmeyeceksin arkadaş...ben sevdim de ne oldu?hergün yeni kahırlar ekleniyor kahırlara.herkes bir özel günü yılda bir kez kutlar biz her ay kutluyoruz.bir sürü de sorumsuzluk eklenince adamın arkasına bakmadan kaçası geliyor.ama nereye kaçacaksın ki? her yerde o var.dediğim gibi arkadaş: s e v m e y e c e k s i n......
- Yağmur mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsa aldırmıyorum! maksadı gözlerimi ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum..! YARİM
- Güneşin bile buz tuttuğu bir yerde alev alev yanan bir ateş görürsen bilki o senin için yanan kalbimdir...
- Belki dünya için önemli olmayabilirsin Ama benim için dünyalar kadar önemlisin
- Saatlerle dalga geçtim, dakikaları saydım, saniyeleri düşündüm, AMA yine seni unutamadım, unutulmaz sevgilim
- Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı. Yar dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı.Sevdamızın Adı Berrak Sonu Toprak Dönen Alçak Olsun..
- Sus dedin susuyorum şimdi hiç konuşmamak üzere mutlu ol rahat ol direnme mutlu olacaksan eğer bu dil ömür boyu susar dil susuyor kelime susuyor cümle susuyor ama kalbimse o hep seni söylüyor o hep seni söylüyor
- İkimizi ayıran yollar bir kervanın ömrünün yetmeyeceği kadar olsada benim sana olan sevgimde o yollar kadar...
- Dünya da her sevgili kendine bir eş arar taşın kalbi yoktur ama onu da yosunlar sarar.
- Sen hiç hasreti tattın mı severken , hiç ağladın mı gülerken , sen hiç sevdin mi sevilmiyorken ve hiç ayrılmak istedin mi canından çok severken
- Ne seni unutmak gibi bir çabam var, nede aşkını körükleyen bir rüzgar, ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm nede seni kırmaya dayanacak bir kalbim var...
- Ayrılık bile ağlardı ayrılığı yaşasaydı.Utanırdı ettiğinden felek aşkı tanısaydı Her ayrılığın arkasında bir acının bin nazı var yaşanan en büyük aşkın silinmeyen izleri var
|