Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ocak 2013, 21:24   #15
Rüzgar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bir Pazartesi Sendromu. / ~.

Deep Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kardesim oyle guzel yazmissin ki sana tum samimiyetimle soyluyorum sanki beni anlatmissin, okurken icinde bir anda kendimi buluverdim... emegine saglik.

Simdi Anladin Sanirim. Bak Bu Yalnizlik Bizim..
Tesekkurler, Bro.

Selale Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Heryeri cok ayrı gusel fakat ;

Butun Es/sizliginin uzerine yemin ederim ki;
Beraber ciktigimiz,
Yalniz yurudugum bu yolda,
Ayni omre can adayip,
Bir 'Es' Olmakti tek dilegim...

Cok cok ayrı gusel .. Kac kere okudum yada kac kere daha okuyacagım bilmiyorum ..

Diledigin Kadar Okuyabilirsin. Tabii Dusuncelerini Kagida Dokmeyi ihmal Etme.

Tesekkurler..

Cry Nickli Üyeden Alıntı
Bir yandan onu terk ettiğini söylüyorsun, diğer yandan onsuz bir dünyanın karanlık olduğundan bahsederek halen onun için bir şeyler karalıyorsun. Onu unutamamış gibisin, bence onun buna değip değmediği konusunda düşünmelisin.

Burada Sahis(lar) Ele Alinmiyor, Serkanim. Benim Yazmis Oldugum Begendigim, Begenildigini Dusundugum Bir Yazinin Devamliligini Sagliyorum Sadece. Tek Dusundugum Bu. Degdi Galiba!

Tesekkurler, Serkan.

Bahtiyar Nickli Üyeden Alıntı
Emeğine, yüreğine sağlık kardeşim. Bu kelamlar kolay kolay herkesin yazabileceği türden değil. Hani, okuyorsun ya, devamı nasıl olacak acaba? diye düşünmüyor değil insan. İşte bu yüzden senin şiirlerini seviyorum kanka.

Kelamlarin Yazilmasi Degil, Ne Hissettirdigi Onemlidir. Devamliligi Kadar Aktardiklari da... Bir de Sen Yazilarimi Sev. Hep Sev Ama Benden Uzak Dur!

Seviliyorsun Kardesim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan