Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2013, 13:50   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kestaneli pilav Resimli




Malzemeler
1,5 su bardağı pirinç
2 yemek kaşığı Tereyağ
10 -15 ad. közlenmiş, kabukları soyulmuş ve doğranmış kestane
2,5 su bardağı kaynamış su
Yeteri kadar tuz

Hazırlanışı
Pirinçleri yıkayıp sıcak suda 45 dakika bekletin.

2 yemek kaşığı tereyağını teflon tencereye koyun. Yağ eriyince pirinçlerin suyunu süzüp tencereye koyup şeffaflaşana kadar kavurun. 2,5 bardak kaynamış suyu ilave edin, ufalanmış kestaneleri ve tuzu da ekleyip pilav kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Üzerine kâğıt havlu kapatıp 15 dakika demlendirerek servis yapın.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet