Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Şubat 2013, 16:27   #1
Zen
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2 bin kişiye iş imkanı




Bitlis'te Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında, 2 bin kişiye iş imkanı sağlanacak.


Bitlis genelindeki okullarda temizlik ve çevre düzenlemesi işlerinde ve belediyelerde 9 ay süreyle çalıştırılacak 2 bin kişi için başvuru süresi başladı.

Bitlis Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Alaattin Aslan, kentte TYÇP kapsamında 2 bin kişinin istihdam edileceğini belirterek, bunun Bitlis için önemli bir atılım olduğunu söyledi.

Kentte işsizliğin yüksek oranda olduğunu anlatan Aslan, il müdürlüğü ve ilçelerdeki hizmet noktalarında müracaatların alınmaya başladığını dile getirdi.

Müracaatların tamamlanmasının ardından, 13 Şubattan itibaren 3 gün süreyle il merkezi ve ilçelerde noter huzurunda kuraların çekileceğini bildiren Aslan, 2 bin kişiyi mart ayına kadar istihdam etmeyi planladıklarını kaydetti.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan