Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2013, 21:15   #3
Barış
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gözü açık düşLer.

Merhaba yine ben, yo kalkma biraz sövüp gidicem. Gelmişin ve geçmişin arasındaki ikileme küfürler yağdırmalıyım fakat yapmayacağım sadece artık rüyalarıma gelmesen iyi olur. Anlaşmıştık seninle sen benim rüyalarıma gelmeyecektin bende ömrümün sonuna kadar rüya görmeyecektim neden tutmuyorsun sözünü? Ha pardon unutmuşum, söz tutmak sana göre değildi dimi gidişin gibi mesela.. Kendimle çelişiyorum seni düşünürken, buğulu bir cama seni seviyorum yazmaktan ne farkın var? Bilemiyorum. Dünü yaşatmak bugüne haksızlık değilmi ? Bilemiyorum. Bak diyorum kendime salağa yatma uyanamıyorsun işte anla! Anla diyorum, geçip giden güne bu kadar bağlanma yarın olduğunda yani gün geçip bittiğinde sende onunla orada kalırsın ve seni düşlerin bile kurtaramaz
Dün yine dünümde uyuya kalmışım uyandığımda saat cehennemi sen geçiyordu. Dilim damağım kurumuş, baş ucumda duran zifirden bir yudum aldım boğazımı temizledim pijamalarımı düzelttim ve şarkımızı söylemeye başladım ' Söz ver çok zor soru değil bu, hadi çöz ver birlikte ölecek miyiz ?' Senin
tutamadığın sözü senden izinsizde olsa ben tutuyorum ve seni içimde benimle beraber öldürüyorum. Allah' ın rahmetinin geçtiği cümleler kuramayacağım arkandan kusura bakmazsın umarım. Daha iyi bir dilek buldum senin için, umarım cehennemde el ele yanarız. Şairinde dediği gibi sevgilim,
'Çok fotojenik bir acı çekiyorum, gülümse. '

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları