Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Mart 2013, 07:22   #4
KarCicegi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: bot awaysem notice

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim yukarıdada ilk olarak açıkladığım gibi daha yeni küçük editler yapmaya çalışıyorum şimdi istediğim benim nickimi yazana KORUMA botum cevap yazsın olsaydı verdiğiniz konu başlıklarından bişeyler yapmaya çalışırdım. Ama webden girmek , away olmak , webden bazı noticeler almak bunu koda çevirmek malesef şu an yapabileceğim birşey gibi durmuyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Alıntı:
Dediklerinden açıkcası pek bişe anlamadım.

demişsin istersen biraz daha detaylı bi şekilde kendimi ifade etmeye çalışayım...

Şimdi ben sunucuya ( CR ) WEBDEN Ali nicki ile giriş yapıyorum. Normalde Veli nicki kanallardan herhangi birisinde bana Ali diye seslendiğinde ben bilgisayar başında olduğum için onunla iletişime geçebiliyorum. Bilgisayar başında olmadığım zaman ( /away Ali yok ) komutunu uygulayarak away oluyorum. Ama Veli nickli kişi benim özelime gelmediği için away olduğumun farkına varamıyor ve herhangi bir kanalda bana Ali diye sesleniyor. (ama ben bilgisayar başında değilim ) işte bu karışıklığı gidermek için tam bu durumda ( ben away iken ) mirc botum KORUMA ' nın Veli'ye ( Ali şu anda PC başında değil ) gibi bir NOTICE mesajı (yalnızca ben away iken) göndermesini geretiren koddan bahsediyorum... dediğim gibi bunu ben malesef yapamam şu an
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Not: ( WEBDEN giriş yaptığımda )
( /away KarCicegi yokum ) yazdığımda ;
sunucunun bana (webde) gönderdiği notice :
2* You have been marked as being away -

KORUMA mirc botunun Ali nickinin whoiside (away olmadığı durumdan farklı olarak ) ek olarak gördüğü :
Ali is away: yokum

sonrasında WEBDEN tekrar ( /away ) komutunu yazarak awaydan çıktığımda
sunucunun bana (webde) gönderdiği notice : 2* You are no longer marked as being away -

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan