Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mart 2013, 16:58   #10
JohnGalt
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Badnick kasmayan tarama ve cs atma

Listedeki nickleri yan yana eklemesi kodun özelliği. Tek sıradaki nickleri bir kerede aramaya sokuyor, o nedenle daha hızlı ve kasmadan arama yapmayı sağlıyor.

Kanala girişte nickleri atmayı yapıyor. Denk gelmemişsindir daha muhtemelen dediğin gibi. Herhangi bir uyuşma yakaladığında kanaldaki moduna göre ya akick ya da mode/kick ile atar kanaldan belirlediğin sebeple birlikte.

OP ya da halfop olduğunda tarama yapmasının gereğini anlamadım açıkçası. Çünkü zaten kanala girişinde tam tarama yapıyor, kanalda bulunduğun sürece akick ile ya da mode/kick ile atarak kanalı sürekli korumada tutuyorsun. OP'a ya da HalfOP'a geçince tekrar tam tarama yapmana o nedenle gerek yok.

Karalisteden kastını anlamadım. O terimi bilmiyorum açıkçası; açıklarsan o konuda da geliştirmeler yapabiliriz.

Fullname için illa ki servere istek gönderip karşılığında gelen sonuçtan verileri alarak taramaya sokabilirsin. Ama bu da senin ilk başta "mIRC kasmayan tarama" olarak koyduğun kriterden caymanı gerektirebilir.

Eğer bu fullname, ident ve nick taramalarını aynı listeden yaptırmayı planlıyorsan yine bir nebze ama apayrı listeler düşünüyorsan yine kasmaya yol açabilir.

Küfür koruması için de bir şeyler ayarlayabiliriz ama o da biraz sıkıntılı olabilir; nedeni ise örneğin TR karakter kullanmayan bir kullanıcının "sıkıldım" yazması bile korumaya takılabilir. Zira ı yerine i harfi kullanacağı için hedef kelime ile çakışıyor. ;
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ama "ben yine de istiyorum, deneyeyim de kasarsa kullanmam" diyorsan istediklerini daha detaylı bir şekilde belirtirsen yardımcı olurum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan