09 Mayıs 2013, 01:51
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Vicdansız
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben nice kasırgalar gürdüm ben nice depremler atlatım haytımda nice fırtınalar koptu gönlümde yüreğimde bedenimde ama hiçbirisi senin kadar vurmadı nice karlar yağdı özerime nice dolular nice yağmurlar ama hiç biri uğuna göz yaşı döktüğüm kadar ıslat madı şu bedenimi şimdi anlıyorum acıdan göz yaşında başka hiç bişey vermemişsin sen bana sen vefasız sen zalim sen insafsız hiç yatağına uandığında el açıp DUA etinmi ALLAHA beni sabaha çıkart ma diye ben bunu hergece yaptım bunu hergece yaptım bunu hergece yaptım sayende ALLAHIN vediği bu candan bıktım söylesen söylsene mutlumusun şimdi yaptığınla avunuyormusn avuna biliyomusn hayırsız sen gelecğimi karartın sen umutlarımı karartın sen hayatımı karartın insafsız bu saaten sonra senle yaşamakmı senle olmakmı sana seni seviyorum demekmi asla çünkü sen ne beni neden sevgimi hak ediyorsun senin tek hak etiğin birşey var oda vefasızlık ama inan ama inan oda bende yok çünkü ben sen değilim ki sevdiğimi sırtından vurim çünkü ben sen değilim ki sevdiğimi yarı yolda bırakim çünkü ben sen değilim ki sevdiğimi en kütü günde bırakıp gidim çünkü ben snin gibi vicdansız değilimki. sen ne istedinde olmadı sen ne istedi ki ben yapmadım senin için gençliğimimi heder etmedim senin için acılarmı çekmedim senin için günlerce ac susuzmu kalmdım yazıklar olsun yazıklar olsun sana hayırsız sevgi dedin kalbimin gönülümün kapılarını açtım senin için sonuna kadar ölmek dedin zaten sayende hergün ölüyorum öyle bi hale sokmuşsunki beni bütün insanlarda kacar olmuşum atık herşey bana okadar anlamsız geliyor ki yaşadğım her güne aldığım her nefese isyan eder olmuşum içi bomboş bir teneke misaliyim gönlümde kalbimde aşka sevgiye dair hiç birşey bırakmamış sın yakıp küle cevimişsin bütün duygularımı bütün hislerimi çektirmediğin hangi dert çektirmediğin hangi acı kalmışki bana söylesene söylesene vicdansız şöyle dünüp bakıyorumda ardıma olan bana olmuş senle gecen günlerime senle gecen hayatıma olmuş zından etmişsin bana yaşamayı bu dönyayı sana ne söyleyecek bir süzüm neden bi tek kelimem var sen git ALLAHINDAN bul artık sen git ALLAHINDAN bul artık insafsız ne oldu verdiğin o sözlere hani bensiz yapamazdın hani benim için ölüyordun senin aşkın senin sevgin bukadar ucuzmuydu beni çok sviyormuş olmaz olsun senin sevgin sevgi dediğin fedakarlık ister sevgi dediğin yürek ister ama sende ne o yüreği ortaya koyacak kadar cesaret var nede fedekarlık yapcak kadar sevgi çünkü sen hep yalanların arkasına sığınan aciz bir insnmışsın veben senin gercek yüzünü daha yeni gürdüm kitapsız ben seninle yaşamak için ben seninle olmak için bu kadar fedakarlık yaparken sen bunun karşılığında ne vermişsin bana dermansız bir dert çileli bir hayat hediye olarak bide ayrılık vermişsin ama herkes kendine yakışanı yapar senin yaptığın senin yaptığın gibi insafsız oysa ben ikimiz için bir dünya kurmuştum öyle hayallerim öyle umutlarım vardı ki geleceğe dair artık bu dünyamı bırakmış ahiretimi dahi senle düşünüyordum oka dar ki çok sevmiştim seni oka dar ki çok bağlanmıştım sana ama sen ne hayal nede umut bıraktın bende yaptın yapacağını zalim en sonunda seni sevdiğime dahi beni pişman ettir din insan sevdiğine bunumu yapar insan sevdiği ne kıyar mı lan sevmek bu mu dur aşk bu mu dur sevdiğini yarı yolda bırakıp gitmek midir lanet olsun lanet olsun sana da senin sevgine de lanet olsun ki bana senin gibi kalpsizi senin gibi insafsızı senin gibi vefasızı sevmişim diye Ben böyle hayatın ben böyle sevginin ben böyle aşkın içine tükür im VİCDANSIZ. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
| |