Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mayıs 2013, 13:07   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Biberiyeli Zeytinyağlı Havuç




600 gr havuç
10 arpacık soğan
1 tatlı kaşığı tozşeker
1 tatlı kaşığı limon suyu
2 dal taze biberiye
1 buçuk çorba kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı sıcak su
1 buçuk çorba kaşığı pirinç
Tuz



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Havuçları temizleyip doğrayın. Soğanları soyun. Biberiyeyi dal dal ayırın.
Yağı teflon tavada ısıtıp soğan ve havucu karıştırarak kavurun. Tuz, sıcak su, tozşeker ve limon suyunu ilave edip karıştırın. Pirinci ekleyip tencerenin kapağını kapatın. Pirinç ve havuçlar yumuşayıncaya kadar kısık ateşte 25 dakika pişirin.
Kapağı kapalı olarak soğumaya bırakın. Servis tabağına alıp üzerine taze biberiyeyi serpiştirin. Servis yapın.


-alıntı-

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet