Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mayıs 2013, 11:34   #1
Çevrimdışı
Violent
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Barbunyalı Taze Fasulye




Barbunyalı Taze Fasulye Tarifi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Malzemeler


  • 1 kg taze çalı fasulye
    Yarım su bardağı zeytinyağı
    2’şer adet soğan ve domates
    1 tatlı kaşığı tuz
    1 çorba kaşığı tozşeker

    Barbunya için: Yarım kg taze barbunya
    1 çay bardağı zeytinyağı
    1’er adet havuç, soğan ve domates
    Yarım tatlı kaşığı tuz
    2 tatlı kaşığı tozşeker


Barbunyalı Taze Fasulye Yapılışı


Taze fasulye yemeği için, fasulyeyi temizleyip, tüm malzemeyi tencereye alın. Hiç su koymadan bir buçuk saat pişirin. Bu arada barbunya için, zeytinyağını tencereye alın. Üzerine ince kıyılmış soğanı koyup soteleyin. Küçük doğranmış havucu ve domatesi ekleyip sotelemeye devam edin. Barbunyayı ekleyin. Tuz ve tozşeker katın. İyice yumuşayana dek pişirin. Büyükçe bir servis tabağının kenarına taze fasulyeyi yerleştirip, ortasına barbunyayı koyun. Ilık ya da soğuk servis yapın.






 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan