Katıklı Aş Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler - 1 Su Bardağı Yarma
1 Su Bardağı Yeşil Mercimek
Yarım Su Bardağı Nohut
Yarım Su Bardağı Kuru Fasulye
Yoğurt
Su
Tuz,Kırmızı Pul Biber ,Kuru Nane
Katıklı Aş Yapılışı
Tüm bakliyatları düdüklü tencerede karıştırıp bir miktar su ile yumuşayıncaya kadar haşlayınız.Haşlanan bakliyatları Servis tabağına alıp soğutunuz.Soğuttunuz karışıma aldığı kadar ,çok sıvı olmayacak şekilde yoğurt ve soğuk su ekleyiniz.Üzerine Tuz ,Pul
Biber ve Kuru
Nane ekleyip soğuk servis ediniz.