Hindistancevizli Kup Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler - 1 adet hindistancevizi
4 adet kakaolu bisküvi
1 paket krem şanti
Yarım su bardağı hindistancevizi sütü
Dört buçuk su bardağı süt
3 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı patates nişastası
4 çorba kaşığı tozşeker
1 paket vanilya
Hindistancevizli Kup Yapılışı
KREM şanti,
hindistancevizi sütü ve yarım su bardağı sütü çırpın. Buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Kalan süt, un, nişasta, tozşeker ve vanilyayı tencereye alıp, kısık ateşte muhallebi kıvamı alana dek karıştırın. Koyulaşınca 1-2 dakika pişirip ocaktan alın. Karıştırarak ılınmasını sağlayın. Kremşantili karışımı ve rendelenmiş hindistancevizinin yarısını ekleyin. İrice kırdığınız bisküvileri kuplara
pay edin. Üzerine muhallebiyi paylaştırın. Kalan hindistancevizini serpiştirip servis yapın.