Siyah Çikolatalı Brownie Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler - • 200 gr. tuzsuz tereyağı
• 200 gr. siyah çikolata
• 250 gr. açık esmer şeker
• 50 gr. soyulmuş, doğranmış badem
• 80 gr. elenmiş kakao tozu,
• 65 gr. elenmiş, saf un
• 1 çay kaşığı kabartma tozu
• 4 adet büyük, köy yumurta
• 1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu
Siyah Çikolatalı Brownie Yapılışı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
1. Fırını önceden 190°C'ye kadar ısıtın
2. Pişirme için 18 cm derinliğinde bir pişirme kabını, içine yapışmaz pişirme kağıdı kaplayarak hazırlayın.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.3. Çikolatayı ve tereyağını bir kap içinde, düşük ateşte birlikte eritin ve arada sırada karıştırın. Yumurtaları ve şekeri Braun Multiquick 7 el blendırının büyük doğrayıcı kabında karıştırın.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
4. Çikolata ve tereyağı karışımıyla yumurta ve şeker karışımını Braun Multiquick 7 el blendırının büyük doğrayıcı kabına aktarın. Bademler,
portakal kabuğu, kabartma tozu, un ve kakaoyu yavaş yavaş ekleyin.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.5. Karışımı hazırladığınız kaba aktarın ve 30 dakika pişirin.
6. Brownie piştiğinde, 12 adet lokma büyüklüğünde parçaya ayırmadan önce kapta soğumaya bırakın.