Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mayıs 2013, 00:24   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Pesto Sosu Tarifi




Gerekli malzemeler :
  • 1 demet taze fesleğen
  • 4 diş sarımsak
  • 1 çay bardağı çam fıstığı
  • ½ su bardağı sızma zeytinyağı
  • Taze çekilmiş karabiber
  • Tuz
Yapılışı
1. Fesleğen yapraklarını bol suyla yıkayın ve kağıt havlu ile suyunu alın ıslak kalması sosu bozar.
2. Sarımsakların kabuğunu soyun fesleğen yaprakları ve çam fıstıklarını mutfak robotunda ezme haline gelinceye kadar öğütün.
3. Robotun kapağını açıp çok az zeytinyağı ekleyin ve tekrar kapağı kapatıp çalıştırmaya devam edin.
4. Bu işlemi zeytinyağı bitene kadar 4 kez uygulayın.
5. Tuz ve taze çekilmiş karabiberle tatlandırdıktan sonra servis edin.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet