Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mayıs 2013, 11:29   #1
Zen
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bakan terör dedi BDP'liler salonu terk etti




Cevdet Yılmaz, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere geldiği Van'da düzenlenen 'Türkiye'ye Yatırım Geleceğimize Yatırım' konulu toplantıda konuştu. Toplantıda Vanlı iş adamları, siyasi parti yöneticileri ve sivil toplum kuruluşları da hazır bulundu. Bakan Yılmaz, öğle yemeğinin ardından bakanlığının yaptığı faaliyetleri anlatan bir sunum yaptı.
"İSTERSENİZ TERK EDEBİLİRSİNİZ"

Yılmaz, "Bölgede terör olduğu sürece kalkınma olmaz." dedi. Van Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Abi ve BDP'ye yakınlığıyla bilinen bazı STK temsilcileri, Yılmaz'ın 'terör' demesine tepki gösterdi. BDP'liler, Yılmaz'ın bu şekilde konuşması halinde salonu terk edeceklerini söyledi. Bakan da "İsterseniz terk edebilirsiniz." şeklinde yanıt verdi.
Protestosunu devam ettiren BDP'liler diğer katılımcılar tarafından alkışlanarak protesto edildi. Bunun üzerine BDP'liler salonu terk etti.
ensonhaber

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan