Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Mayıs 2013, 19:50   #1
Çevrimdışı
Violent Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ying Yang Kuki




  • Ying Yang Kuki Tarifi



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Malzemeler


  • 125 gram oda sıcaklığında tereyağı
    Yarım su bardağı tozşeker
    1 adet yumurta
    Yarım su bardağı süt
    Bir buçuk su bardağı un
    Bir buçuk su bardağı
    pirinç unu
    1 paket vanilya
    Bir tutam tuz

    Üzeri için:
    2 su bardağı pudraşekeri
    2-3 çorba kaşığı sıcak su
    Bir buçuk çorba kaşığı kakao


Ying Yang Kuki Yapılışı


DERİN bir kapta tereyağı ve tozşekeri krema kıvamına gelene kadar çırpıcı ile çırpın. Yumurtayı ilave edip, karıştırın. Sütü ekleyip, tekrar karıştırın. Un, pirinç unu ve vanilyayı eleyerek karışıma katın. En son tuzu da koyduktan sonra tüm malzemeyi karıştırın. Harçtan 1 çorba kaşığı alıp avucunuza koyun ve hafifçe yuvarlayın. Harç bitene kadar işleme devam edin ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine aralıklarla dizin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirin. Fırından çıkarır çıkarmaz kurabiyeleri ters çevirin. Üzeri için pudraşekerini derin bir kaba alın ve üzerine sıcak suyu ilave edip, karıştırın (kurabiyelerin üzerine sürebilecek bir kıvam olmalı, su az gelirse biraz daha ilave edin). Yarısını ayırın ve içine kakaoyu katıp, karıştırın. Kurabiyelerin yarısını kakaolu, yarısını beyaz krema ile kaplayın. Yağlı kağıt üzerinde 10 dakika beklettikten sonra servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan