26 Mayıs 2013, 19:56
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Naneli zeytinyağlı kabak
Naneli zeytinyağlı kabak Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler - 1 kg kabak
2 adet soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
5 diş kıyılmış sarmısak
2 adet domates
Yarım çay bardağı pilavlık bulgur
Tuz
1 tatlı kaşığı Ülker Ducros Nane Naneli zeytinyağlı kabak Yapılışı Yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağında soteleyin. Naneyi ekleyip, sotelemeye devam edin. Üzerine kabuğu soyulup küp doğranmış domatesi, dilimlenmiş kabağı, sarımsağı ve tuzu ekleyin. Hafif ateşte 1-2 dakika kavurun. Son olarak bulguru ekleyip, ağır ateşte pişmeye bırakın. Yemeği daha sulu seviyorsanız, arzuya göre malzemelerin hizasına gelecek kadar sıcak su ekleyebilirsiniz. Ilık ya da soğuk servis yapın. |
| |