Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Haziran 2013, 14:07   #1
Çevrimdışı
Violent Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Lavanta kokulu, krutonlu ve tavuklu salata.




Nelere ihtiyacımız var?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kemiksiz ve derisiz piliç budu
200 gr. akdeniz salatası
4 dilim tost ekmeği
2 diş sarımsak
Roka
Tarhun
Frenkmaydanozu
Taze nane
Fesleğen
Taze kekik
Frenksoğanı
Taze ve kuru lavanta
Sızma zeytinyağı
Tuz
Tane karabiber

Nasıl yapıyoruz?
4 dal kekik, 5 adet açılmış taze lavanta çiçeği, sarımsak, öğütülmüş karabiber ve doğranmış frenksoğanı ile tavuk butlarını tatlandırıp ağzı kapalı bir kapta buzdolabında 8 saat marine edin. Isıya dayanıklı bir kaba aktarıp önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dk. pişirin. Piliç butlarını parçalara ayırın. Akdeniz salatası, roka, fesleğen, taze nane, tarhun, frenkmaydonuzu ile hazırlanmış salataya tavuk parçalarını ekleyin. Üzerine tuz serpip zeytinyağı gezdirin. Kruton hazırlamak için küp kesilmiş tost ekmeğini zeytinyağı, bir tutam tuz, karabiber, doğranmış kekik ve kuru lavanta ile tatlandırıp yağsız tavada kızartın. Hazırladığınız tavuklu salatanın üzerine krutonları yerleştirip servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan