Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Haziran 2013, 06:46   #5
Adem Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye'de basının özgür olduğuna inanıyor musunuz?

Ankete cevap vermeden önce nevi şahsıma münhasır düşüncem,

Bu son 15 gün içerisinde olan Gezi Park olaylarında kendimi bir konuda telkinledim, o da medyanın yozlaştığı konusunda, eminim ki bu yozlaşmada da medya sahipleri kendilerine düşen payı üstlenmişlerdir insanların kendilerine vermiş olduğu tepkilerden. Başka ülkeler senin ülkende olan bu olayları CANLI OLARAK veriyorken bizim her çeşit haber ve fikirleri topluma ulaştırma görevinde olan basın-yayın organlarımızın maalesef kısmi olarak bir kaç reytingi düşük kanallar yayınladılar.

Herşeyi yayınlayan basın-yayın organlarımız neden bunu ekranlara getirmekten ve susmaktan yana oldular soruları doğup kafamda, acaba müdahaleler ve telkinlerle bir yönlendirme mi var sorusunu aklıma getirdi. Kimse kusura bakmasın ama, bu bizim lisanımızda sansür anlamına gelir.

Gazetecilerin her türlü baskıdan uzak özgür bir ortamda meslek ilkelerine uygun olarak sadece habercilik yapmaları gerektiğini düşünüyorum. Başkaları ( Dış mihraklar olabilir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) tarafından kendilerine basın özgürlüğünü ihlal eden müdahaleci tavırları bertaraf edip, kamuoyunun bilgi edinme hakkını bu insanlara göre vermemelerini temenni ederek kendilerine yakışır intizamda habercilik görevini yapmalarını diliyorum.

Maalesef ki basının özgür olduğuna inanmıyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan