Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Haziran 2013, 12:05   #1
Zen
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Button Silverstone'dan güzel bir sonuç bekliyor




Jenson Button, son dönemde yaşadıkları problemlere rağmen, Silverstone'da İngiliz taraftarlarını memnun edecek bir sonuç alabileceklerini ifade etti.

Silverstone'un hızlı virajları ve karakteristiği ile çok sürpriz olmasa da, en azından tatmin edici bir başarı elde edebileceklerini söyleyen İngiliz pilot, "Bir pilotun burada iyi olması için ihtiyaç duyduğu birçok şey var. Fakat aynı zamanda iyi bir takımla çalışıyor olması ve iyi bir araç sürmesi de gerekiyor" dedi.

İngiltere GP'nin kendileri için zorlu yarışlardan biri olacağını kaydeden Button, "Fakat, burası oldukça akıcı bir pist, bu yüzden daha önceki yarışlarda olduğundan daha güçlü olacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Aracın downforce'unda bir sıkıntı olmadığını belirten Button, "Bizim problemimiz aracın sürüş kalitesinde" dedi.

Araçtaki hareket oranının, hava akışını bozduğunu ve aerodinamik yapıyı olumsuz etkilediğini söyleyen Button, Silverstone'da 1. viraj haricinde bu konuda ciddi bir sıkıntı yaşayacakları yer olmadığını ifade etti.

Kendi seyircisi önünde yarışmanın her zaman heyecan verici olduğunu dile getiren Button, geçmişteki yarışlardan bahsederek "Bir podyum elde etmek bile zor olacak ama bizim için en önemlisi, mevcut durumdan en iyisi sonucu çıkarmak olacak" dedi.




ALINTIDIR..

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan