Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Haziran 2013, 17:47   #1
Zen
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Baharat Doğru Kullanımı ve Kilo Kontrolü




Yağı, şekeri, unu en aza indirip baharatlarla hafif ve lezzetli yemekler yapmak mümkün. Diyetisyenler, yemeklerde özellikle tarhun, fesleğen, kekik, nane, pul biber, kişniş, zerdeçal, kimyon, sarımsak ve limon kullanmaktan kaçınmamak gerektiğini söylüyor. Kilo kontrolünde ve diyette başarılı olmak, hafif yiyeceklerle doyma hissine ulaşmak için baharatları doğru besinlerle kullanmakta fayda var. Peki, hangi besinle hangi baharatı tüketmek daha iyi olur? İşte cevabı:


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Balık: Frenk soğanı, kekik, tarhun.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bezelye: Fesleğen, nane, adaçayı, tarhun, kekik.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Domates: Fesleğen, defneyaprağı, karanfil, kekik, küçük Hindistan cevizi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Koyun Eti: Sarımsak, nane, kekik, biberiye.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tavuk: Zencefil, kekik, adaçayı, tarhun.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kabak: Yenibahar, tarçın, karanfil, zencefil,


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Karaciğer: Fesleğen, soğan.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Makarna: Fesleğen, Frenk soğanı, kekik, safran.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Mantar: Tarhun, kekik.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Patates: Fesleğen, karaman kimyonu, Frenk soğanı, dereotu, maydanoz, kekik.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Pilav: Kimyon, rezene, safran, turmeriç.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sebzeler: Kekik.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Soğan: Fesleğen, kekik.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tavuk dolma: Fesleğen, soğan, kekik, maydanoz, adaçayı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bahçe bitkileri: Fesleğen, karabiber, Frenk soğanı, kekik, sarımsak, nane, soğan, tarhun.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Süt danası: Fesleğen, köri tozu, biberiye, adaçayı, kekik.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yahni: Fesleğen, defneyaprağı, kekik, karabiber, kereviz, tarçın, sarımsak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yumurta: Kekik, tarhun.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ispanak: Kekik, küçük Hindistan cevizi,biberiye.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Alıntı..

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan