Konu: Nomercy mIRC
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Temmuz 2013, 16:18   #11
saywhat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nomercy mIRC

boş bir mirc alın,burdan forumdan yada netten botunuzda olmasını istediğiniz özellikleri kazandıracak işleri yaptıracak snippet(parça kodları) add-on'ları tek tek toparlayıp bu mirc içine yükleyin.kendi mirc'iniz yanında bunuda açıp kanala/sunucuya sokun. oldu size mirc bot.

gerek burada forumda gerekse internette ararsanız istemediğiniz kadar çok koruma kodları add-on'ları mevcud.herne özellik olmasını isterseniz (oyun mu oynattıracak,kanal işleri,görevleri mi yardım botu mu ..) her türllü iş için çeşit çeşit kodlar var ..tek tek toplayıp böyle "hazırlanmış/toplanmış " bot yerine madem kendiniz oluşturabilirsiniz.

çoook uzun yıllar evvel daha yeni yeni iRC'e başladığımda ilk kanalımı açtığımda bende aynen böyle mirc bot yapmıştım..ve gerçektende harika olmuştu.her istediğim kanal işini görüyordu. hazır bulacağın pek çok bot'tanda daha kullanışlıydı benim için.yerli ve çoğu yabancı sitelerden bulduğum kodlar,add-onlarla oluşturmuştum.gören soruyordu hangi bot bu? banada versene bu bottan diyordu... (nick'ide "Dream" idi... toprağı bol olsun... çok iyi bottu...)

kodları toparlamaya şimdi başlarsanız akşama bitirirsiniz..canavar gibide olur.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları