Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Temmuz 2013, 20:25   #2
Sevda
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Düşündürücü & Etkileyici - Güzel & Anlamlı Sözler...

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

• Büyük İskender Diyojenin ismini duyup, tanışmak için fıçısına kadar gider. O sırada Diyojen fıçısının önünde uzanmış güneşin tadını çıkartıyordur. Büyük İskender kendini tanıtır: "Ben Büyük İskenderim" diyerek kendini tanıtır, Diyojen "Ben de Diyojenim" diye cevap verir. Büyük İskender Diyojenin bu rahatlığı karşısında şaşırır. Kendisinin üstün ve herşeyi yapabilecek güçte olduğunu belli etmek için: "Bir isteğin var mı Diyojen?" diye sorar. "Gölge etme başka birşey istemem" der Diyojen.Bu cevabın üzerine Büyük İskender adamlarına, "Eğer Büyük İskender olmasaydım, Diyojen olmak isterdim" diye söyler.... Diyojen
  • Öğrenimin en güzel tarafı, onu sizden kimsenin alamamasıdır..... B.B. King
  • Sahip olduğunuz tek şey çekiçse, her şey çivi gibi görünmeye başlar....Abraham Maslow
  • İki şeyin sonsuz olduğunu biliyorum; evren ve aptallık. Aslında ilki konusunda çok da emin değilim.... Albert Einstein
  • Dürüst insan arıyorum. [Diyojenin, gündüz vakti elinde fenerle dolaşırken, ne aradığını soranlara verdiği yanıt]...Diyojen

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan reklamver