Schmand Peynirli Pasta - Alman Mutfağı
Schmand Peynirli Pasta - Alman Mutfağı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. içindekiler - 4 yumurta
- 125 gr seker
- 125 gr un
- 2 yemek kaşığı su
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya Üstü için
- 2 paket schmand
- 2 pak çiğ krema
- 1 paket lor peyniri(200 gr)
- 1 bardak seker
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hazırlanışı - Schmand peynir ve sekeri karıştırın
- Çiğ kremayı kar haline gelinceye kadar çırpın
- Bu karışımları birleştirin kekin üstüne dokun. Yumurtaların akını ve sarısını ayırın ve şekerle çırpın
- Şeker iyice eriyince 2 kaşık su ilave edelim Sonra un ve kabartma tozunu ilave edip dinlenmeye bırakın
- Sonra yumurta akını çok az tuzla karıştırıp kar haline gelinceye kadar çırpın ve yumurta akını hamurla karıştırın
- Dikdörtgen tepsiye döküp 160 derece fırında 20 dk pişirin Fırından çıkan keki soğumaya bırakın
- Soğuyan kekin üstüne yaptığınız karışımı dökün
- Üstüne vişne karışımını döküp buzdolabında bekletin afiyet olsun
Alıntılar |