Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Temmuz 2013, 17:00   #1
Çevrimdışı
oneofgirl
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Malatya Tarhanası




Malzemeler
1 gece önce ıslattığımız tarhana
5 su bardağı su
200 gr süzme yoğurt
tuz
bir tutam zerdeçal

Hazırlanışı
1 gece önce ıslattığımız tarhanayı tencereye alınıp üzerine 5 su bardağı su konur pişirilir. Kaseye süzme yoğurt alınıp biraz su ile yoğurt ayran kıvamına getirilir. Pişen tarhana suyundan 1 kaç kepçe alınıp süzme yoğurduna alınıp karıştırılır. İyice karıştıktan sonra tarhanaya yavaşça aktarılır. İyice karıştırılıp marine edilir. Üzerine tuz ve zerdeçal serpip pişirilir. Sıcak servis edilir.
Afiyet olsun.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan