Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Temmuz 2013, 17:10   #1
Çevrimdışı
oneofgirl
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çenaçarpan Çorbası




Malzemeler
- 1 Adet Limonun Suyu
- 2 Su bardağı Su
- 4 Su bardağı Süt
- 1 Adet Yumurta

Hamuru İçin
- 1 Çay bardağı Su
- 1 Çay kaşığı Tuz
- 2 Su bardağı Un

Hazırlanışı
Un, tuz ve su ile kulak memesi yumuşaklığında bir hamur hazırlayın ve yarım saat dinlendirin. Dinlendirilmiş hamuru yufka kalınlığında açın ve yaklaşık 10 cm uzunluğunda parçalar kesin. Çorba tencerenizde süt ve suyu kaynatın. Kaynayan karışıma hamurları ilave edin. Hamurlar pişene kadar yaklaşık 15 dakika kaynatın. Ayrı bir kâsede limon ve yumurtayı iyice çırpın. Kaynamış çorbadan ekleyerek terbiyenizi ısıtın ve çorbaya ekleyin. Üzerine tane karabiber serperek servis yapın.
Afiyet olsun.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan