Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Temmuz 2013, 20:10   #2
CamdibiLee
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Random nick/ident remotesinde ban atma sorunu (DEVAMI)

Eğer mümkün değilse;

[users]
badnick:*falan*
badnick:*filan*
badnick:*felan* şeklinde ekli olan badnick'lere
*falan*!*@*
*filan*!*@*
*felan*!*@* olarak ban atmak yerine *nick*!*@* maskesini kullanmak istiyorum.

Script kodlarını bir hayli kucalasam da işe yaramadı. Hatta tüm +b modlarını $nick yaptım, $1, $2, $3... şeklinde denedim ama, yine de bir sonuç alamadım.

Script kodları (1)
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
if $level($nick $+ !*@*) == badnick { !mode # +b $ulist($nick $+ !*@*,1) !kick # $nick $kmesaj(bul,23) $slogo rapor Badnick girişi görüldü: kanal: # - nick: $nick - mask: $ulist($nick $+ !*@*,1) return }

Script kodları (2)
if %n == 352 { if $level($6) == badnick { if $ircop { kill $6 $kmesaj(bul,36) return } var %i 1 while %i <= $comchan($me,0) { if $me isop $comchan($me,%i) { modex $comchan($me,%i) +b $ulist($6 $+ !*@*,1) kick $comchan($me,%i) $6 $kmesaj(bul,23) } inc %i } }

Script kodları (3)
var %b 1 while %b < $ulist(*,badnick) { if $ulist(*,badnick,%b) { did -ac genel 92 $ulist(*,badnick,%b) } inc %b }

Script kodları (4)
if $level($nick($1,%i) $+ !*@*) == badnick { if $me isop $1 || $me ishop $1 || $ircop { .timer 1 5 _do !mode $1 -b $ulist($nick($1,%i) $+ !*@*,1) } .timer 1 5 kick $1 $nick($1,%i) $kmesaj(bul,23) rapor Badnick girişi görüldü: kanal: $1 - nick: $nick($1,%i) - mask: $ulist($nick($1,%i) $+ !*@*,1) } if $rayar(genel,randomnick) == acik { if $randmi($nick($1,%i)) { if $ircop { kill $nick($1,%i) $kmesaj(bul,11) } else { .timer 1 5 kick $1 $nick($1,%i) $kmesaj(bul,11) } rapor Random nick girişi tespit edildi: kanal: $1 - nick: $nick($1,%i) } }

Script kodları (5)
if $1 == badnick { var %i 1 while %i <= $ulist(*,badnick,0) { mode $2 -b $ulist(*,badnick,%i) inc %i } } }

Script kodları (6)
_sbtara { var %b 1 while %b < $ulist(*,badnick) { if $gettok($ulist(*,badnick,%b),1,33) { kill $gettok($ulist(*,badnick,%b),1,33) $kmesaj(bul,36) } inc %b } }

ÖRNEK:
* falanca (ident@host) has joined #kanal

* filanca (ident@host) has joined #kanal
* felanca (ident@host) has joined #kanal'a girdiği zaman
* nick sets mode: +b *falan*!*@* yerine;
* nick sets mode: +b *falanca*!*@* olarak
* nick sets mode: +b *filan*!*@* yerine;
* nick sets mode: +b *filanca*!*@* olarak
* nick sets mode: +b *felan*!*@* yerine;
* nick sets mode: +b *felanca*!*@* olarak ban atmasını istiyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet