Malzemeler:
400 gram tavuk kuşbaşı et, 3 adet kereviz, 1 çorba kaşığı tereyağı, 50 gram kaşar peynir rendesi, 3 diş sarımsak, 1 çorba kaşığı un, 1 çay bardağı süt, 2 çorba kaşığı zeytinyağı, 1 adet közlenmiş kırmızıbiber, 6 dilim kepekli ekmek
Hazırlanışı:
Kerevizleri 5 dakika kadar limonlu suda haşlayıp rendeleyin. Tavada tereyağını ve unu 2 dakika kavurun, üzerine rendelenmiş kerevizi ekleyin ve ezerek karıştırın. İçine kaşar peyniri rendesini de katıp ezilmiş sarımsakları çekirdekleri çıkartılmış karıştırın. İstenirse içine közlenmiş kıyılmış kırmızı biber atılabilir. Tavuk etlerini ayrı bir tavada kavurup kereviz püresinin üzerine yerleştirip servis tabaklarına aktarın. Afiyet olsun.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.