Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler:
yarım çay bardağı sıvı yağ
400 gr tavuk göğüs eti
3 domates
2 sivri biber
1 soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı acı biber salçası ( olmasa da olur)
tuz, karabiber
2 adet patates
Yapılışı:
Soğanı piyazlık doğrayın ve bir tencerede yağ ile pembeleşene kadar kavurun.
Salçaları ekleyin, biraz kavurun, kuşbaşı tavuk etlerini ekleyin ve çiğ görünümü gidene kadar kavurun.Küp doğranmış domatesleri, biberleri de ekleyip karıştırın, kapağını kapatın ve kısık ateşte 15 dk. pişirin.Tuzunu biberini ekleyin.Pişen yemeği küçük güveç kaplarına paylaştırın, üstlerini alüminyum folyo ile kaplayın. Afiyet olsun.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.