31 Temmuz 2013, 14:58
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Ricotta Peynirli Gnocchi - İtalyan Mutfağı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ricotta Peynirli Gnocchi - 1 su bardağı ricotta
- 3/4 su bardağı un
- tuz
- 1 adet büyükçe domates
- 1 diş sarımsak
- taze fesleğen
- zeytinyağ
- 1 çay bardağı parmesan
1- Un, tuz, ricotta peynirinizi iyice karıştırın. Hamur kıvamına gelene kadar yoğurun.
2- Un serpilmiş temiz bir tezgahta hazırladığınız hamuru rulo şerit haline getirin. İnce olacak.
3- Şeritleri bıçakla 1,5-2 cm uzunluğunda kesin. Birbirlerine yapışmamaları için unlayın.
4- Kaynamış suyun içine atın 3-5 dakika haşlayın.
5- Sos için sarımsağı zeytinyağında çeevirin. DOmatesi rendeleyip ekleyin. Fesleğeenleri ince şekilde doğrayıp ekleyin. Suyunu çektirip pişen gnochileri ekleyin. Rende parmesanıda ekleyip servis yapın. |
| |