Malzemeler
8 adet orta boy soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yarım demet dereotu
Yarım demet taze nane
Yarım demet maydanoz
Yarım su bardağı pirinç
Tuz, şeker ve karabiber
Hazırlanışı
Soğanların kabuklarını soyun. İçlerini oyarken ve pişirirken dağılmamaları için püsküllü tarafını çok ince kesin. İçlerini bir tatlı kaşığı yardımıyla oyun. Soğanların içinden çıkan parçaları mutfak robotunda incecik kıyın. Zeytinyağı ile kavurun, tuz ve şeker ekleyin. Yeşillikleri ayıklayın ve ince bir şekilde kıyın. Kavrulan soğanları ateşin üzerinden alın. Tuz, karabiber, pirinç ve yeşillikleri ekleyerek karıştırın. Hazırladığınız iç soğanları doldurun. 1,5 su bardağı su ekleyip kısık ateşte 50 dakika pişirin.Afiyet olsun.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.