|
KraL AtaKan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Daha yeni profesyonelce bir cevap geldi sizin yerinizde olsam susardım.. Sesli güldürüyorsunuz adamı..
avrupa serverlerınde buna benzer ucretsiz bir dünya aplet var her neyse bunları gectim dier arkadaş konuşmayı yazmayı bılmıyor birde sıfırdan aplet yazmış..
Şimdi gelelim çok bilmiş beyefendi sen 12 yıl ben 15 yıldır..
Bu sistemi biri kırar dağıtır ise kime ne diye bilceksin ? 2 dalton gibi bir birinizemi sarılıp ağlıyacaksınız.. şaka gibisiniz..
1 Satışı yapılan hiç birşey lisanssız olamaz
2 Marka veya sponsoru olmalıdır resmi ve tescilli
3 Bu tür sistemlerin resmi bir sitesi olmalıdır .. sizinki ircforumlari.net mi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
4 Sistem 2 yıl içerisinde güncellemez veya yeni versiyon çıkartmaz ise lisans hak talebinde bulunazmaz lisansı düşer.
vbullettin bile buna dahil 24 ay boyunca guncel veya versiyon yayınlamaz ise lisans düşer. bilmem ne anladın buyuk adam ben çocukmuşum ya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Eschat sanırım 2 yılını doldurdu veya doldurucak daha sonrasında kırıldığında. hiç kimseye bir hak talep edemicek eğerki markası elinde ise marka talebi edebilir bir başkası o sistemi lisanslar ad değiştirir ise sistem yeni lisanslayan kilinin hak talebi altında olucaktır..
Sanırım Sizi biraz çok yordum bunları düşünün dicemde inan sizide yormak istemiyorum..
|
Gerçekten size bişeyler anlatmaya çalışmayacağım. Çünkü herşeyi birbirine karıştırmışsınız. Birde tutmuş vbulletinden bahsediyorsun. Sen daha Jelsoft Enterprises Ltd. bu adamları bilmiyorsun. 24 ayda yeni versiyon çıkartmazlarsaymış. Muhtemelen çok bilip çok yanılıyorsunuz. Eschat 2 yılını dolduruyormuş ilginç bir durum. Size sadece gülümsüyorum. Ara sırada olsa beyninizi kullanmayı deneyin. Beyninizin üzerinde oturarak birşeyleri başaramazsınız ancak böyle çamur at izi kalsın mantığı ile takılırsınız.
Yönetici arkadaşlardan rica ediyorum. Bu Arkadaşı bu konudan uzaklaştırırmısınız