Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ağustos 2013, 19:07   #1
Çevrimdışı
oneofgirl
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gerdan Eti Haşlama





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
5 parça gerdan eti
2 adet havuç
2 adet patates
1 adet iri boy soğan
7-8 adet karanfil
Tuz, karabiber, kekik (arzuya göre)
2 adet defne yaprağı
Sıcak su

Yapılışı
Eti tencereye aktarın. Kabuğu soyulmuş patates ile havucu ilave edin. Kabukları soyulmuş soğana karanfilleri batırın. Onu da ekleyin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Kekik ve defne yapraklarını ilave edin. Etlerin üzerini 2 parmak aşacak şekilde ekleyin. Basınçlı bir tencerede etler iyice yumuşayana kadar pişirin. Karanfilli soğanı, patatesi ve defne yapraklarını tencereden çıkarın. Dilerseniz diğer sebzeleri ve suyunu, üzerine bol maydanoz doğrayıp, etle birlikte servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan reklamver