Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ağustos 2013, 16:39   #8
Lanet
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Generallere Müebbet Hapis ! Cezalar Belli oluyor

Terbiyesizlik yapmaya lüzum yok. Anarşi, sadece devlet yönetimini istemiyor. Daha da Türkçeleştirilmiş hali; İnsanın insanı yönetmeye karşı bir yönetim biçimidir anarşi, kendi içinde insanlara saygı duyar ve herkesin yaşama hakkının olduğunu savunur. Sen şu anda anarşistlere köpek diyerek insan haklarını ihlal edebiliyorsun düşünmeden, anarşi değil de şeriat gelirse şayet yarın bir gün, o köpekleri çok arayacaksın. Ne konuşmasını biliyorsunuz, ne tartışmasını. Size ait olmayan düşünce çıkınca ortaya; ya b*k atarsınız, ya da hakaret edersiniz. Direnişte anarşi eğer olursa ne olacağını gördük, ben Eskişehir'de böyle bi halk görmemiştim daha önce, böyle kenetlenen bir halk. Siz rahat olun, köpeklere muhtaç olacağınız günü bekleyin.

Köpek olmayanları da gördük sahnede, elinde palalarla saldırdılar kadın-çocuk demeden. Daha da kötüsü, Polisin eline taş geldiği için kafasından vurulan insanları da gördük, doktor diploması alıp, hipokrat yemini edip hastaneye alınmayan Ali İsmail Korkmaz'ıda gördük. KÖPEKLERİYLE çağlayan adliyesine saldıran insanları da gördük.

Köpekleri ayırt edebildiğiniz zaman devamını atarım bu postun. Şimdilik öptüm, by cnm.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan