Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ağustos 2013, 17:47   #1
Çevrimdışı
oneofgirl
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Garnitürlük Pancar Turşusu




Malzemeler
1 kg pancar
10 diş sarımsak
1 dolu çorba kaşığı tuz
Sirke

Yapılışı
Pancarlar çok iyi yıkanır. Üzerine su konur yumuşayana kadar haşlanır. Sıcakken kabukları soyulur.Birkaç parçaya kesilir.1 litrelik kavanoza yerleştirilir. Üzerine doğranmış sarımsak ve tuz konur. Kavanozun yarısına kadar sirke doldurulur. Kalan yarısı pancarın haşlama suyuyla tamamlanır. Kapağı sıkıca kapatılır. 10 gün kadar sonra kullanılabilir. Özellikle salata yapımlarında tercih edilir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat