Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ağustos 2013, 17:49   #1
Çevrimdışı
oneofgirl
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yağlı Turşu




Malzemeler
1 kg kırmızı biber
1 çorba kaşığı kaya tuzu
3 çorba kaşığı zeytinyağı
Yarım demet dereotu
1 tatlı kaşığı tane karabiber
5 diş sarımsak
Su

Yapılışı
Biberler uzunlamasına ikiye kesilir. Tohumları ve kalan damarları temizlenir. Bir tencereye 1 litre su ve zeytinyağı konur, kaynatılır. Biberler atılır, 5 dakika kadar haşlanır, süzgece çıkarılır. Soğuyan biberler kavanoza yerleştirilir. Üzerine tuz, karabiber, dereotu, sarımsak ve su eklenir. Kapak sıkıca kapatılır. Kavanoz çalkalanır. 20 gün bekletilir. Garnitür olarak da tüketilir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan