Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ağustos 2013, 17:51   #1
Çevrimdışı
oneofgirl
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Pazı Sapı Turşusu




Malzemeler
2 demet pazı
1 küçük boy kırmızı pancar
7-8 diş sarımsak
1/2 su bardağı sirke
1 dilim limon
Biraz tuz

Yapılışı
Pazıların saplarını yapraklarından ayırarak yıkadıktan sonra kaynar suda 5 dk. saplar erimeyecek şekilde haşlayın.Haşladıktan sonra soğuk suda yıkayın.Yıkadıktan sonra orta büyüklükte doğrayın.Daha sonra pancarı soyun,10 dk. suda haşlayın.Yıkanmış pazıların yarısını kavanoza yerleştirin.Sarımsakları da yerleştirdiğiniz pazıların üstüne atın.Pancarı da isteğinize göre doğrayın.Doğradıktan sonra bunuda kavanoza yerleştirin.Geriye kalan pazıları da da koyun.Limonunu,sirkesini ve tuzunu da ilave edin.Haşladığınız pancarın suyunu soğuduktan sonra kavanoza ilave edin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan