Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ağustos 2013, 01:08   #1
Estela
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bademli Ve Kayısılı Şeftali Marmeladı Tarifi




Bademli Ve Kayısılı Şeftali Marmeladı Tarifi



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Malzemeler


  • 2 kg olgun şeftali
    1 kg olgun kayısı
    Yarım çay bardağı su
    2 su bardağı tozşeker
    200 gram tatlı badem

Bademli Ve Kayısılı Şeftali Marmeladı Yapılışı


ŞEFTALİLERİ ve kayısıları yıkayıp çekirdeklerini çıkarın. Bademleri kaynar suda bekletip kabuklarını soyun ve kenara alın. Temizlediğiniz meyveleri yayvan bir tencereye alın. Üzerine suyu ekleyin ve yumuşayana dek kaynatın. Ocaktan alıp soğutun. Daha sonra tel süzgeçten geçirip yeniden tencereye alın. Üzerine tozşeker ilave edin. Ocağa oturtup kısık ateşte kıvam alana dek kaynatın. Limon suyunu ve bademleri ekleyin. Bir-iki taşım daha kaynatıp ocaktan alın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan