Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ağustos 2013, 17:28   #1
Çevrimdışı
oneofgirl
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yumurta ve Süt Ürünleri İle İlgili İpuçları




* Yumurtaları katı haşlayacağınız zaman 12 dakikadan fazla haşlamayın.

* Yumurtaların haşlama suyuna tuz eklemeyin.

* Haşlayacağınız yumurtaların çatlamaması için yuvarlak kısımlarını bir toplu iğne ile delin.

* Mümkün olduğunca yumurtanın çiğ olarak kaldığı yemekleri ve sosları ev ortamında hazırlamaktan kaçının. Bu şekilde hazırladığınız yiyecekleri buzdolabında muhafaza edin ve 2 saat içerisinde tüketmeye gayret edin.

* Yumurtaları buzdolabında yıkamadan ve sivri uçları aşağı bakacak biçimde saklayın. Yumurtayı yıkama işlemini kullanmadan hemen önce yapın. Aksi takdirde bozulması hızlanacak ve dolaptaki kokuları içine emecektir.

* Krema süt ve yoğurt gibi malzemeleri sıcak yemeklere ilave edecekseniz yemeği kaynatmamaya özen gösterin.

* Yoğurt çırpılmış yumurta gibi malzemelerle hazırladığınız terbiyeleri yemeklere katarken mutlaka yemeğin sıcak suyundan bir kepçe kadar içlerine yedirerek ılındırın. Aksi halde bu terbiyeler aniden sıcak yemeğe katıldıklarında kesilirler.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat