Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ağustos 2013, 13:28   #1
Çevrimdışı
Thetis
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
D-100 Karayolu'nda Çökme Yaşandı




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Küçükçekmece'de inşaatı devam eden alt geçit çalışması, D-100 Karayolu'nda çökmeye neden oldu.

İstanbul'da D-100 Karayolu Cennet Metrobüs Üst Geçidi mevkiinde sabah saatlerinde yolda çökme meydana geldi. Karayolu ve yan yolda çökme nedeniyle kot farkı oluştu. Araçların çukurlaşan bölümde ilerlememesi için belediye ekipleri tarafından karayolu ve yan yolun birer şeridi dubalarla ayrılarak trafiğe kapatıldı .

TRAFİK YOĞUNLUĞU YAŞANIYOR

Kullanılan diğer şeritlerde de belirgin şekilde bir çökme meydana geldiği gözlendi. Bu şeritlerden ilerleyen araçların hızını azaltması ve trafiğe kapatılan şeritler nedeniyle D-100 Karayolu Topkapı istikametinde trafik yoğunluğu yaşanıyor .

Çökmenin, metrobüs üst geçidin bulunduğu alanda yapımına başlanan alt geçit çalışması nedeniyle gerçekleşmiş olabileceği öğrenildi. Metrobüs üst geçidinin üstündeki yaya trafiği ise normal şekilde devam ediyor.


Sondakika.com

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan