Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ağustos 2013, 16:38   #2
saywhat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 64 bit Turkce mIRC

ister win-8 ister 7 olsun..ister 64 ister 32 bit olsun,"Türkçe" olsun yada olmasın mirc'ler düzgün şekilde çalışabiliyor.
o nedenle 64bit win-8 sürümü gibi bir ayrım söz konusu değil..

win-7 yada 8'de (bende kurulu tüm sistemler [sanal makina'da kurulu olanlar dahil] hepsi 64bit) tek olan şudur ki UAC diğer adıyla kullanıcı hesap denetimi olayı/durumu nedeniyle ve dizin/leme yöntemi eski Win'lere göre farklı olduğundan "sorun" yaşayanlar olabiliyor.

örnek : bende hem win 8 hem 7 kurulu (açılışta boot esnasında kendim seçiyorum hangisinde çalışacağımı) ve her ikiside 64bit.
mirc6.35 "Türkçe" kullanıyorum. yıllardır.

bir script yüklediğinizde yada log dosyaları vs gibi dosya ve klasörlerini C'de kuruluysa sistem C:\kullanıcılar/kullanıcı-adınız/AppData/Roaming/mirc/ altında görebiliyorsunuz(tabi gizli klasörleri görme izni vermişseniz)

size tavsiyem sorun yaşıyorsanız mirc'inizi sistemin kurulu olduğu C:\ /programFiles üzerine değilde varsa diğer bir diskinize kurmanız (bende öyledir sadece mirc değil,tüm programları sistem/lerin kurulu olduğu değil başka bir disc üzerine kurarım.)

denetim masası/kullanıcı hesabı denetimi* gidip ordaki ayarların çok yüksek korumada ayarlı olmaması iyi olur. orta iyidir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan