Somonlu Penne Makarna
Malzemeler
Yarım Paket Penne Makarna
1 Kase Mantar
1 Soğan
2 Diş Sarımsak
1 Tutam Taze Fesleğen
1 Su B. Krema
300 Gr. Somon Füme
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber Hazırlanışı
Makarnayı kaynar suda haşlayın. Tuzunu ilave edin.
Ayrı bir tavaya doğranmış soğanı ve sarımsağı alıp kavurun. Fesleğeni, mantarı ve somonu doğrayın.
Soğanlar kavrulduktan sonra somonu ve mantarı ilave edin. Fesleğeni ve kremasını ilave edip karıştırın.
Tuzunu ve karabiberini atıp karıştırın ve pişince altını kapatın. Haşlanan makarnayı süzün.
Tavaya ilave edin ve karıştırdıktan sonra servis tabağına alın. Afiyet olsun. |