Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Eylül 2013, 09:16   #1
Çevrimdışı
Sır
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ünlüler et sever




Ünlü isimler; son yıllarda sayıları artan steak house'ların müdavimleri arasında. Günaydın Steak House'un sahibi Cüneyt Asan; ünlülerin 'dry aged' yöntemiyle dinlendirilmiş etleri çok beğendiklerini söyledi.
ERBİL'E ET OLSUN YETER!
Orhan Gencebay ve Demet Akalın bonfile, Gamze Özçelik dana pirzola, Hande Yener ve Nükhet Duru ise 'lokum' denen ince kesilmiş bonfileyi tercih ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ'nun vazgeçilmezi ise Kobe eti. Bu et; Japonya'nın Wagyu bölgesinde yetişen ve sürekli masaj yapılan danalardan elde ediliyor. Çağatay Ulusoy; Rib Eye Steak seviyor. Bülent Ersoy ise antrikotu tek geçiyor. Mehmet Ali Erbil ise T-Bone, antrikot, lokum ve Dallas steak'i aynı oranda seviyor

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan